Welkom bij Witgoedtrade Alkmaar, groothandel in witgoed en keukenapparatuur

Witgoedtrade Alkmaar specialiseert zich in het vinden van de beste prijzen voor dezelfde producten. Wij zoeken dagelijks in binnen- en buitenland naar de beste prijzen voor A-merk producten. Dezelfde producten dus voor minder geld.

Onze aanpak

In 2012 zijn wij begonnen vanuit een kans die wij zagen. Wij zagen namelijk dat een groot aantal producten in het buitenland voor voor veel minder geld werd aangeboden. Op dat moment is het idee geboren en de uitvoering begonnen. Met een kleine vrachtwagen zijn wij wekelijks naar verschillende bestemmingen in Europa gaan rijden. De aanhanger was onze showroom en magazijn en zodra de voorraad op was begonnen we aan een nieuwe rit. Inmiddels zijn wij wat langer bezig en komen de vrachtwagens naar ons toe. Hierdoor stellen wij met name de kleinere winkel in ERT en KRT te voorzien van nagenoeg gelijke prijzen als de grotere formules.

Groothandel in keukenapparatuur

Met gemiddeld ruim 1000 apparaten uit voorraad leverbaar durven wij onszelf nu een groothandel in keukenapparatuur te noemen. Wij leveren alle (exclusieve) A-merken waaronder Novy, Miele, Studioline, Accentline en uiteraard de normale lijnen van BSH, AEG enzovoort. Wij bieden iedereen in relevant vakgebied de kans om exclusieve apparatuur aan te bieden aan klanten zoals de grote formules ook wordt toegestaan door fabrikanten. Wij kunnen concurrerende prijzen bieden voor alle merken kookplaten met afzuiging, fornuizen, kokend water kranen en meer.

Inloggen

NOG GEEN ACCOUNT? Vul dan onderstaand formulier in

Aanmelden voor de beveiligde B2B webshop
Wij hebben een webshop en tevens verkoopplatform ingericht voor de vakhandel. Hierop kunt u onze actuele voorraad en inkoopprijzen direct zien.
Witgoedtrade geeft alleen toegang tot de shop aan bedrijven die actief zijn in keukenapparatuur of witgoed